Skicka blommor

Så här gör man en beställning

Vi har gjort en guide åt dig som kund för att göra det lättare att beställa. Här ser du de steg du behöver göra för att fullfölja en beställning.


1. Börja med att söka efter begravning. Det gör du genom att använda sökfunktionen på första sidan -klicka här. Klicka på Sök begravning till höger: Välj begravning. Du kan söka på namn på den avlidne, kyrka eller begravningsort. När du sökt, markera rätt begravning och klicka på välj. I vissa fall är begravningen förvald och då  ska du bara välja blommor.


2. Om du väljer begravning kommer du tillbaka till första sidan.  I mitten på sidan kan du se information om begravningen. Under rubriken (Se vad andra har beställt) kan du se vad andra har beställt till samma begravning. Denna information ligger vid betalningen.


3. Nästa steg är att välja en produkt. Välj en produkt på första sidan eller gå till en av kategorierna (Sorgbuketter, Handbuketter, Sorgdekorationer, Kransar, Kistdekorationer eller Urndekorationer). Du väljer produkt genom att klicka på den.


4. När du valt produkt kommer du till sidan där du ska fylla i band/korttext. Här finns det möjlighet att få hjälp med kort/bandtext. Klicka på: "Kort och bandtext" och få inspiration din hälsning. Om du har speciell information till floristen kan du fylla i det i rutan under kort/bandtext.


5. Privat begravning: Om en begravning är privat, sker ceremonin i kretsen av de närmast anhöriga. Du kan beställa blommor till en privat begravning, men information om kyrka och begravningstid kommer ej att visas. Floristen har denna information och blommorna levereras i god tid till begravningen.


Behöver du hjälp med att beställa ring Euroflorist på tel: 040 602 00 40 eller maila: begravning@euroflorist.se